Retriitti naiseuden ja seksuaalisuuden alkulähteille

Positanossa 4.-10.5.2020

Vielä muutama paikka jäljellä! Ilmoittautumiset 15.1.2020 mennessä osoitteeseen http://www.arsmondo.fi/retriitti-naiseuden-ja-seksuaalisuuden-alkul%C3%A4hteille

Tiedätkö, mistä naiseutesi ja seksuaalisuutesi pulppuaa? Missä on sen alkulähde? Onko sen rajoittamattomalle ilmaisulle elämä heitellyt esteitä? Haluatko raivata sille vapaan uoman virrata juuri sellaisena kuin se sinussa ilmenee?


Me kaikki haluamme tulla nähdyiksi omana itsenämme, juuri sellaisena, kun oikeasti olemme. Jos jostain syystä olemme joutuneet piilottelemaan omaa sisintämme tai emme ole uskaltaneet sitä syystä tai toisesta näyttää, ei tuo nähdyksi tulemisen kaipuu meissä täyty. Elämme toisinaan vajaalla liekillä, virrassamme on pieniä ja isoja patoja, jotka estävät meitä elämästä omannäköistä elämää. Retriitin aikana tutkimme näitä esteitä, käymme läpi omia tunteita ja toiveita naiseudestamme ja seksuaalisuudesta sekä teemme kehollisia harjoituksia käyttäen apuna TRE-menetelmää.

Luentojen, keskustelun ja harjoitusten avulla otamme selvää naisesta itsessämme, vapautamme naiseuden ja seksuaalisuuden alkukantaisen voiman ja opimme nauttimaan siitä sen kaikissa olomuodoissa.

Lämpimästi tervetuloa Positanoon, Amalfin rannikon timanttiin tutkiskelamaan naiseuden kiinnostavia teemoja!

Lisätietoja ja varaukset osoitteesta www.ArsMondo.fi